Skæve tænder? Få en kosmetisk tandbehandling med en porcelænsfacade

Det ligger naturligt til os mennesker at være utilfredse med vores udseende og noget af det, som langt de fleste danskere er utilfredse med er deres tænder og deres smil. Er man en af de mange, der er utilfredse med deres tænder, er en kosmetisk tandbehandling med en porcelænsfacade en fordelagtig løsning.

Er man utilfreds eller bogstavelig talt ked af sine tænders udseende, skal man få det ordnet, så man ikke går og tænker over, hvordan man nu ser ud, når man smiler, resten af livet. En kosmetisk tandbehandling med en porcelænsfacade kan derfor være en fordelagtig løsning.

En kosmetisk tandbehandling med en porcelænsfacade henvender sig især til dem, der har skæve fortænder, og som gerne vil have dem rettet.

Hvad er en porcelænsfacade?
En porcelænsfacade er et utroligt fint stykke af stærkt porcelæn, som praktisk talt limes på tænderne, efter disse er blevet slebet ned. Det er en varig og usynlig behandling, som forstærker og genopbygger tænderne.

Har du knækket en fortand eller hjørnetand, er det også denne metode, der bruges, når tanden skal genopbygges. Denne behandlingsform kan også bruges, hvis tænderne bærer præg af gamle fyldninger for at forskønnet udseendet.

Hvem kan få en kosmetisk tandbehandling?
Alle der er utilfredse med deres tænders udseende kan benytte sig af at få en kosmetisk tandbehandling, men langt de fleste skal selv betale, da det er en kosmetisk behandling, og det er sjældent, at forsikringsselskaberne dækker en kosmetisk tandbehandling.

Er man medlem af en privat forsikringsordning, kan man gøre klogt i at kontakte dem, inden man får lavet sig en porcelænsfacade. Man ved jo aldrig, om lige netop den forsikring man er medlem af dækker regningen, og hvad forsikringen dækker er meget individuelt fra selskab til selskab.

Har du besluttet dig for, at du skal have en kosmetisk tandbehandling med en porcelænsfacade, er det første, du skal gøre at kontakte en tandklinik, der har specialiseret sig i dette. Det er utroligt vigtigt, at det bliver lavet af en, der har forstand på det, så man opnår det perfekte resultat første gang.

Har du skæve tænder, knækket en tand, eller er du bare generelt utilfreds med dine tænder, så er det værd at overveje, om du skal investere dine penge i en kosmetisk tandbehandling med en porcelænsfacade. Langt de fleste er rigtigt tilfredse med resultaterne, og det vil du helt sikkert også være.

About the Author