Rejser til Mauritius – kom på skøn ferie

I løbet af et år er det helt naturligt for de fleste, at de skal træffe et valg omkring, hvor de gerne vil hen på ferie. Nogle gange er det tilstrækkeligt bare at komme et par uger i et sommerhus sammen med familie eller venner. Det kan såmænd være ligeså godt som en eksotisk ferie. Andre gange har vi sikkert mere lyst til at komme af sted på varm ferie et helt fremmed land i Europa eller resten af verden.

Mange har dog en fantasi om at komme på en rejse til en ‘paradisø’, altså en ø ude i havet, hvor der ikke er meget andet en strande, palmer og helt roligt. Ikke desto mindre ved de fleste nok, at det kan være en dyr fantasi at få opfyldt. Ikke desto mindre kan rejser til Mauritius faktisk klare dette behov, så det både vil blive en skøn, og samtidig billig, ferie.

Hvad man kan opleve på rejser til Mauritius

Mauritius er en lille ø, der ligger midt i det Indiske Ocean. Det er ikke alle, der har hørt om Mauritius før. De fleste har dog hørt om Madagaskar, der ligger 900 kilometer tættere på Afrikas østkyst. På rejser til Mauritius vil man altså komme til en ø, der ligger fuldstændig for sig selv. Klimaet er varmt og tropisk, og der er et rigt dyreliv, hvilket i sig selv jo er en stor oplevelse.

Man vil på rejser til Mauritius opdage, at øen er inddelt i 9 regioner, hvor hver af dem har noget særligt at byde på. Med andre ord er der masser at lave og opleve på denne skønne ø, så det kan ikke ligefrem siges, at man vil komme til at kede sig på sådan ferie. Hvem af os ville også blive trætte af et ligge på stranden og bade i krystalblåt havvand?

På Mauritius er det også meget spændende at dykke ned i et nærmere bekendtskab med lokalbefolkning, der er nemlig lidt af hvert, hvis man kan sige det sådan. Der er nemlig både afrikanere, der snakker fransk, og indere, som hovedsageligt snakker engelsk. Derudover er de store religioner repræsenteret i form af hinduister, muslimer og kristne. Selv billige rejser til Mauritius vil altså også åbne de rejsenes øjne for en broget og alsidig befolkning, der har mange forskellige ting at byde på, både hvad angår personlighed, charme og gastronomi. Det skal desuden siges, at denne selvstændige ø er blandt Afrikas rigeste lande, så det er et faktum, at der er gode forhold.

Billige rejser til Mauritius

Alt det ovenstående kan godt få det til at virke som om, at rejser til Mauritius er meget dyre. Det vil dog overraske de fleste, at man faktisk kan få skønne ferier til dette paradis af en ø for meget rimelige penge. Det vil helt klart være et fornuftigt alternativ til for eksempel det Caribiske øhav og lignende, selvom disse steder selvfølgelig også kan være skønne. Vi må konkludere, at der er mange steder at tage hen på ferie, men nu har vi behandlet en af de rigtig gode og fornuftige muligheder.

About the Author