Bordfodbold – Vi har alt til hjemmehygge

Bordfodbold er bare sjov. Både børn og voksne vil uden tvivl more sig fantastisk, nårførstde har prøvet en omgang bordfodbold fra dartshop.dk. Vi har alt i bordfodbold og lægger stor vægt på kvalitet og at matche det rigtige bordfodbold bord med den rigtige kropsvægt. Det er nemlig ikke ligegyldigt, hvor tungt dit bordfodbold bord er. Her hos dartshop.dk har vi specialiseret os i det bedste udstyr og giver gerne god vejledning i alt fra bordfodbold til bordtennis, airhokey og dart. Du er naturligvis altid velkommen til at besøge vores spændende showroom, hvor du kan se et stort udvalg af alle vores spændende produkter.

Bordfodbold med kvaliteten i top

Har du mindre børn vil de elske bordfodbold. Vi har bordfodbold spil beregnet til mindre børn. Disse borde har en vægt på ca. 50-60 kilo og egner sig fortræffeligt til mindre børn. Her har vi de populære mærker Bordfodbold Table Top Münich samt Bordfodbold Milano. Søger du bordfodbold til større børn og teenagere har vi vores populære Bordfodbold Medalist Nova Club, der også egner sig fortræffeligt til institutioner. De voksne kan muntre sig med de mere tunge bordfodbold borde som Bordfodbold Medalist Nova Coin eller det smarte Bordfodbold Royal. Det er vægten, der i høj grad er afgørende for om du får et bordfodboldbord, der matcher til dig. Alle borde er i høj kvalitet her hos dartshop.dk.

Bordfodboldbolde og andet tilbehør

Hos dartshop har vi masser af bordfodboldbolde at vælge imellem til dit bordfodbold bord. Vi har mini bordfodboldbolde i klassiske fodboldudseende med sort og hvid. Vi har bordfodboldbolde i kork, bordfodboldbolde med ru overflade, bordfodboldbolde i hvid eller sort/rød plast samt bordfodboldbolde ITSF Speedplay som er godkendte turneringsbolde. Elsker du bordfodbold, så har dartshop alt, hvad du skal bruge.

Se også vores store udvalg i bordtennis, airhokey, møntmaskiner, børnepoolborde og ikke mindst dart, dartskiver og dartpile. Dartshop har alt til dig, der elsker et godt spil.

 

About the Author