El truckens mange egenskaber

Arbejder du i en butik eller på et lager, så har du sikkert hørt om en el truck før. Hvis ikke er det måske på tide, at du stifter bekendtskab med denne, og det kan du hurtigt og nemt gøre ved at læse denne korte artikel.

El truckens egenskaber

En el truck bruges som løfteredskab, hvis man gerne selv vil undgå for tunge løft på lageret, og den er især at foretrække, hvis pladsen er meget trang.

En el truck bruges som sagt ofte på et lager, hvor der konstant skal flyttes rundt, løftes varer etc., hvilket er ideelt for lagermedarbejderne. Det eneste de skal kunne gøre er at kunne styre trucken, hvilket ikke er ret svært.

Maskinerne findes i mange forskellige modeller afhængigt af, hvilken truck der passer bedst til det pågældende arbejde. Man kan fx købe en el truck, der er 3-hjulet, og som kun kan løfte mellem 1-1,5 ton, men man kan også sagtens få el trucks, der er 4-hjulede og kan løfte helt op til 5 ton. Hvilken el truck du skal vælge afhænger som sagt af behovet, for som regel følger priserne det antal ton, maskinen kan løfte således, at den dyreste maskine altså også er den, der kan løfte mest.

el truck

Her ses et billede af Mitsubishi el truck FB40-50 – denne truck kan løfte op til 5 ton.

Forhandlere

Der findes mange forskellige forhandlere af forskellige el trucks, og her er Team Truck værd at nævne. De forhandler el trucks fra Mitsubishi og har en lang række forskellige modeller at vælge imellem. Derudover er det også muligt at købe brugte maskiner, og har man ikke pengene til at købe en el truck, er der også rig mulighed for leasing.

Det er desuden værd at nævne, at Mitsubishis el trucks både er miljøvenlige, driftsøkonomiske, sikre at bruge og har en eftertragtet førerkomfort.

About the Author