Ægteskabet ender desværre ikke altid lykkeligt
Det har efterhånden været en hel del i mediernes søgelys de seneste år, at flere og flere ægteskaber i dag får en ulykkelig udgang. Vi ser nemlig en rigtig kedelig tendens, som virker til at være skruen uden ende.
Dette tydeliggøres også af en rapport, som Danmarks Statistik har udarbejdet med det formål at kortlægge den fremtidige udvikling af skilsmisser. Rapporten viser, at hele 42,7 % af de ægteskaber der er indgået i 2012, vil ende med en skilsmisse inden ægteskabets første 50 år. Det er altså ikke langt fra hver 2. ægteskab, der ender med at lide en ulykkelig og trist udgang.
Rapporten viser samtidig også, at det ofte er forholdsvis tidligt i ægteskabet, at parterne ender med at gå hver for sig. Det er nemlig det 4. år, der er dét år i ægteskabet, hvor de fleste vælger at blive skilt.
Desværre ender en hel del af disse skilsmisser langt fra ofte ikke særlig godt. Partnerne er oftest uenige i en eller flere ting, og det ses tit, at det er emner såsom bodeling og forældredeling af børn, der er roden til de fleste uoverensstemmelser.
Ægtepagten er til for at hjælpe dig
Mange advokater og anbefaler alle nygifte at indgå en ægtepagt for en sikkerhedsskyld. Langt de fleste nygifte vælger dog ikke at få lavet en ægtepagt, da det kan være svært meget svært at forholde sig til, at man en dag kan ende med at gå fra hinanden, når man i øjeblikket er smask forelskede. Men ikke desto mindre så er det en rigtig god idé, da det kan sikre Jer begge en nem og retfærdig skilsmisse.
Advokaten kan hjælpe dig med ægtepagt og skilsmisse
Har I ikke fået indgået en ægtepagt, og har I svært ved at blive enige om det eller andet, og trænger til hjælp og eller rådgivning, så er det en rigtig god idé at gå til en advokat, der er specialiseret i lige netop dette, så I begge kan slippe så smertefrit som muligt ud af ægteskabet.
En ægtepagt kan indgås når som helst, så uanset om I er nygifte, eller har været sammen i en længere periode, så er det muligt og bestemt værd at overveje at få lavet en ægtepagt. Det er muligt at lave indgå en ægtepagt uden om en advokat, men for at I undgår eventuelle fejl og mangler, så anbefales det at søge hjælp hos en advokat ved ønske om ægtepagt.