Er der brug for en forandring på arbejdet?

Er der brug for en forandring på arbejdspladsen? Har I prøvet at finde frem til hvilke ting, der kunne hjælpe, men uden held? Så kan I helt klart benytte jer af disse løsninger!

Det kan være trættende for mange medarbejdere at komme på arbejde til det helt samme syn. Der kan derfor godt ske visse ændringer, hvis denne holdning skal ændres. Hvis medarbejderne kan se eller mærke en forandring, kan det også medføre til en højere arbejdslyst. Vi kender alle til, at det kan være hårdt at stå op mandag morgen, da man ved, at man går en hel uge i møde til det samme syn. Det kan dog nemt blive forbedret. Det er dog de færreste virksomheder, der tænker over det, men noget der kan forandre selve arbejdspladsen er planter. Hvis man bruger en eftermiddag på at sætte planter rundt omkring i virksomheden, kan det glæde flere end man tror. Planter eller blomster får nemlig mange til at føle sig hjemme, da det minder om de vante omgivelser. Det kan derfor få den enkelte medarbejder til at slappe mere af og føle sig tilpas. Det behøver derfor ikke være drastiske ting, som medfører til den ønskede effekt. De små glæder gælder også!

Noget andet som kan hjælpe på motivationen er at indføre fredagsarrangementer. Det behøver ikke være hver fredag, da det er for meget. Men hvis man aftalte at der skulle være et fredagsarrangement en gang om måneden, ville de ansatte kunne se frem til dette og derfor vil motivationen også blive øget. Det behøver heller ikke være dyrt eller at være nye arrangementer hver eneste gang, men blot det at nyde hinandens selskab efter lukketid. Det vil af den grund også øge sammenholdet, som er særdeles vigtigt i en virksomhed. Der skal derfor ikke meget til for at glæde de ansatte!

Noget der for mange medarbejdere er højdepunktet på dagen er frokost. Her er der nemlig mulighed for at tale med de andre ansatte og sætte hjernen på pause. Det kan dog for nogen også være trættende, især hvis man skal have sin egen madpakke med. Det er sjældent at virksomheder har kantiner og derfor er den nemme løsning blot at medbringe sin egen madpakke. Det er dog ikke alle medarbejdere, der har tid i hverdagen til at kunne lave en sund og nærende frokost og derfor er der mange der blot nøjes med den nemme løsning. Det er derfor ofte fastfood der bliver prioriteret, som er meget usundt på længere sigt. Det er ligeledes dyrt for den enkelte medarbejder at skulle have sin egen madpakke med, især hvis man vælger det usunde. Der er dog en løsning! For hvis du som leder gerne vil glæde dine medarbejdere og bidrage til en god pause, er frokostordninger den bedste løsning at få indført!

Der er ikke mange som kender til frokostordninger, som er en skam, da det gør hverdagen nemmere. Derudover er det en sund frokost, som vil glæde alle på arbejdspladsen. I vil derfor også undgå at skulle bruge ekstra tid på indkøb af frokost eller at skulle smøre den om morgenen, da det hele bliver leveret til jer. I skal blot vælge hvilken slags menu I ønsker at spise og på hvilket tidspunkt på dagen I spiser frokost og det vil gå i opfyldelse.

Det koster imellem 40-50 kroner pr. kuvert og det er derfor til at betale. I vil blive overrasket over hvor lækker maden er og hvor meget der er til den pris! Det kan virkelig anbefales til alle virksomheder, da medarbejdernes motivation og glæde vil blive øget!

About the Author