Har børnene en sund frokostordning, men ikke dig selv?

Det vil dog være det første skridt, at dig som forælder, går i forvejen og er et godt eksempel med en sund og varierende frokostordning.

Dette kan gøre ved morgenmadsbordet og aftensmads bordet, så børnene kan se at du også spiser sundt. Alle børn vil gerne have at deres forældre er sunde og lever i mange år, dette ønske kan man hjælpe på vej, ved en sund og god kost. For at opretholde denne gode og sunde vane er det vigtigt, at holde fast i den for ikke at falde tilbage i den dårlige vane. Derfor skal din frokost også være sund og varierende, selvom dine børn måske ikke ved, at du spiser sundt til frokost også.

Det er dog ikke altid nemt, at have tid og overskud til at lave en sund og varierende frokost hver dag. Derfor tilbyder Frokost.dk en god og sund frokostordning for dig og dine medarbejdere. Der er ingen undskyldning for ikke at benytte sig af en sund frokostordning. Sørg for at du også får en sund og varierende kost og det ikke kun er dine børn, som er heldige. Det er vigtigt, at spise rigtigt for at have overskud og energi til hverdagens udfordringer og strabadser både i hjemmet og på arbejdet.

About the Author