Er dine dartpile klar til dartskolen?

Hvert år afholder Dansk Dart Union en dartskole, hvor Danmarks ungdomsspillere under 18 år kan komme og deltage i både træning, diverse sociale aktiviteter samt udveksling af erfaringer med ligesindede dartspillere. Dartskolen kan også ses som den perfekte lejlighed til både at vise andre dine skills og dine nyeste dartpile. Selvfølgelig er dine dartpile og evner ikke i hovedfokus, men derimod det sociale aspekt i at møde andre dartspillere. Når det er sagt, kan man, hvis man alligevel har byttet sine gamle dartpile ud med de nyeste dartpile på markedet, lige komme til at nævne det over for sine meddartspillere.

Prisen for dartskolen er 400 kroner, og dette inkluderer både mad, drikke, overnatning og deltagelse på dartskolen samt alle dennes øvrige aktiviteter. Dartskolen finder sted d. 15-18. oktober 2015 og tilmeldingsfristen var d. 1. oktober, så der er nu lukket for yderligere tilmeldinger, men for de allerede tilmeldte, venter der nogle spændende dage, hvor dartpilene kan få lov til at flyve gennem luften.

Da dartskolen ligger i efterårsferien har der været rig lejlighed for, at man kunne få mange tilmeldinger, og det er derfor ikke underligt, at et stort antal dartspillere, står klar til at konkurrere, konversere og sammenligne dartpile på kryds og tværs.

Hvis du endnu ikke har fået købt de nyeste dartpile, som kan vække misundelse på dartskolen, kan du købe dine dartpile her på dartshop.dk.

About the Author