Kompatible Epson blækpatroner vs. originale?

Mange spørger sig selv om der er forskel på kompatible Epson blækpatroner i forhold til de originale, og hvis der er forskel, hvad er forskellen, og hvilken betydning vil det få for mine udskrifter?

Vil man f.eks. med bare kompatible Epson blækpatroner opleve en dårlig udskriftskvalitet, vil blækket udtørre hurtigere, vil man blive bondefanget på et uigennemskueligt site og vil Epson blækpatronen overhovedet være kompatibel, når først man skal sætte den i sin printer?

Ingen forskel på kompatible og originale blækpatroner

Det korte svar er: Der er ingen forskel! Ja, det er da lige, hvis man ser bort fra, at der ikke står Epson på blækpatronen og at den ikke koster væsentligt mere. Hvis man ikke behøver, at have Epson stående på sin blækpatron, hvilket alligevel ikke er synligt, når først den kommer i printeren, så kan man faktisk spare helt op til 75%, hvis man køber en kompatibel blækpatron.

Hvordan fungerer kompatible Epson blækpatroner?

Kompatible Epson blækpatroner fungerer på præcis samme måde som de originale. Det vil sige, at der er en chip på blækpatronen, som sender signal til en chiplæser i printeren, og så længe denne chip er i stand til at sende signalet videre, vil der ikke være forskel i kvaliteten på en udskrivning. Selvfølgelig kan man nok få forskellige blækkvaliteter, men hos Kompat.dk, der både sælger Epson blækpatroner, men også næsten alle andre modeller på markedet, går man ikke på kompromis med kvaliteten i printerpatronerne.

Dette vidner den store kundetilfredshed hos Kompat.dk også om, og derfor kan Kompat.dk bryste sig af en Trustpilot score på 9.2.

Brugerne på siden skriver bl.a.:

Kristoffer Davis Foldbjerg: ”Super hurtig levering og billige produkter. Vi fik vores blæk til en brøkdel af prisen for originale patroner og leveringen var helt i top 🙂 Jeg handler der klart igen.

Eskil: Billig toner der virker perfekt. Nu har jeg kun handlet her en gang, så jeg har kun en begrænset erfaring med butikken. Men service var god og hurtig, toneren var meget billig, men virker perfekt. Og der er en adresse man kan tage hen til, hvis noget er helt galt. Så jeg handler helt sikkert hos Kompat næste gang”

Med andre ord er der ikke noget, som bør holde folk fra at gå fra de dyre, originale Epson blækpatroner til kompatible Epson blækptroner – eksempelvis fra Kompat.dk.

About the Author