Dansk Boligforsikring

Dansk Boligforsikring kan findes på Erhverv.org

Dansk Boligforsikring er nu på Erhverv.org – en side, der informerer om erhvervslivets aktører. Dansk Boligforsikring er et forsikringsselskab, der hjælper danskerne med ejerskifteforsikringer. De er blandt branchens største inden for deres felt, og de har eksisteret siden 2001.

Dansk Boligforsikring hjælper danske husejere med at undgå ubehagelige overraskelser, når de køber drømmehuset. Alt for mange vender nemlig det blinde øje til, når det nye hjem skal i hus – potentielle skader, fejl og mangler bliver ikke undersøgt grundigt, hvilket kan koste beløb, de færreste familier har råd til. Dansk Boligforsikrings formål er at sikre, at boligkøbere er sikret bedst muligt mod ubehagelige overraskelser efter endt bolighandel, og at de ikke rammes af uoverskuelige økonomiske konsekvenser.

Dansk Boligforsikring er derfor på erhverv.org, så danske husejere eller –købere lettere kan finde relevant information om, hvordan de sikrer deres bolig.

 

Dansk boligforsikring tilbyder ejerskifteforsikringer til køber

Dansk boligforsikring tilbyder de såkaldte ejerskifteforsikringer. En forsikring, der dækker skjulte skader, fejl og mangler, der ikke fremstod i tilstandsrapporten, når drømmeboligen blev købt. Mange forveksler en tilstandsrapport med en dybdegående undersøgelse af husets fundament, kvalitet og, ja, tilstand. Men det er blot en kort gennemgang af huset stand vurderet på øjemål. Derfor må boligkøbere aldrig stole blindt på tilstandsrapporten. Du kan læse mere om, hvad du skal kigge efter, når du får stukket en tilstandsrapport i hånden på Dansk Boligforsikrings WordPress side her. Forsikringsselskabet har siden 2001 solgt ejerskifteforsikringer, der dækker de skader og mangler, som ikke vises i tilstandsrapporten. Det er en forsikring, der potentielt set kan redde danskerne fra at opgive deres nyerhvervede bolig, hvis det viser sig, at den er fuld af ulovlige installationer eller tildækkede skader.

 

Dansk Boligforsikring samarbejder med Willis

Dansk Boligforsikring har siden forsikringsselskabets opstart samarbejdet med Willis Forsikringsservice. Det er et samarbejde, der gavner begge parter og især forsikringstegnerne. Derfor er der også opbygget en IT-portal, hvor forretningsforbindelser kan logge ind og oprette egne cases, bestille tilbud og tilstandsrapporter. Portalen gør det muligt for samarbejdspartnere at kontrollere alle sagerne og holde styr på al informationen ét sted

Kontakt Dansk Boligforsikring

Hvis du vil vide mere om Forsikringsselskabet kan du på 59 49 88 44 ringe til en af deres konsulenter, der vil hjælpe med alle spørgsmål. Du kan også besøge deres hjemmeside og se, hvordan forsikringsselskabet kan hjælpe dig.

About the Author