træpiller og træbriketter

Med træpiller er du garanteret en solid varmekilde

Der findes mange forskellige alternativer til brændsel i boligen. I mange år har fyringsolie og brændeovne været det foretrukne valg hos danske boligejere. Men i forlængelse af vores øget fokus på miljøet og bæredygtige løsninger, er fyringsolie og brændeovne begyndt at miste deres popularitet i Danmark.

Med blik for et grønnere miljø er træpiller og træbriketter begyndt at overtage positionen, som danskernes foretrukne brændselsalternativ.

Træpiller og træbriketter er CO2-neutrale løsninger

Ja, det lyder næsten for godt til at være sandt. Men træbriketter og træpiller er de eneste CO2-neutrale varmekilder på markedet. Men hvordan kan det lade sig gøre?

Træpiller er produceret under strenge og høje krav for at garanterer en solid proces og høj kvalitet hele vejen igennem. Grundet produktionskontrollen fra start til slut, er man sikker på at opleve en jævn brændværdi hver gang.

Træpiller og træbriketter er fremstillet af sammenpresset savsmuld, hvilket betyder, at det ikke udleder mere for CO2, end selve træet har optaget i dets levetid.

Som følge af den strenge produktionsprocedure, kan anvedelsen af træpiller eller træbriketter være med til at skabe besparelser på varmeregningen.

German Pellets er #1 inden for træpiller

Ligesom alt andet, så findes der også forskellige producenter af træpiller og træbriketter. Dog har den tyske producent German Pellets formået at skille sig ud med dets høje og jævne kvalitet til en fair pris.

German Pellets er Europas førende producent af træpiller med frem produktionssteder beliggende i Tyskland. Valget om at holde produktionen i Tyskland stammer fra udtrykket “tysk kvalitet”.

Tyskland er oftest et udtryk for kvalitet – det samme gør sig gældende med træpiller og træbriketter. Den strenge kvalitetskontrol sikrer nemlig, at man får et produkt i en ensartet og høj kvalitet.

Kvalitetssikre træpiller er en investering

Selvom German Pellets ligger i en højere prisklasse, end andre mærker, så er valget en investering, der kan opnå større besparelser på varmeregningen.

German Pellets efterlader tæt på inden smuld, hvilket gør, at produktet er nemt at arbejde med og efterlader minimal rengøring.

Når ført man har prøvet German Pellets, er det ikke muligt at gå tilbage til et produkt a ringere kvalitet.

About the Author