Tonede bilruder – Solfilm er et glimrende alternativ

Tonede bilruder har længe været noget, som alle folk har ønsket sig. I sin tid var det populært, fordi det så utroligt smart ud, men nu viser det sig, at det er utrolig fordelagtigt, især hvis man bruger solfilm.

Solfilm er et nyt tiltag i kampen om at gøre tonede bilruder til hver mands eje. Tidligere har der været en form for prestige i forbindelse med at have tonede ruder, da det i sin tid var utroligt dyrt. I dag er det derimod muligt for alle.

Udviklingen inden for branchen har været gigantisk, og man kan i dag få solfilm i mange forskellige toner og nuancer, hvorfor man ikke længere behøver at have helt sorte tonede bilruder. Det gør det muligt personliggøre sin bil endnu mere, end man ellers ville have gjort.

Solfilm er desuden yderst miljøvenligt, da det skærmer for solen og dens varmestråler, hvorfor man slipper for at bruge sin aircondition og dermed sparer en masse benzin. Da tonede bilruder som sagt skærmer for solen, mindsker det også børns risiko for at blive solbrændt i bilen. Solfilmen blokerer nemlig for 99 % af solens farlige UV-stråler, og det svarer til, at man benytter sig af en solcreme med faktor 250.

Tonede bilruder mindsker også risikoen for at blive blændet af modkørende bilister og øger dermed din og dine passagerers sikkerhed på vejene. Skulle uheldet dog alligevel være ude, holder solfilm på bilruderne således, at bilens passagerer ikke bliver ramt af glasskår.

Et andet vigtigt aspekt er, at tonede bilruder minimerer din risiko for indbrud i bilen, da det ikke er muligt for andre at se, hvilke ejendele der er at finde i bilen. Med andre ord er solfilm altså langt mere, end blot et flot udseende.

About the Author